Fysiotherapie in Laren

Heb je last van een bewegingsbeperking in één of meerdere gewrichten? Blessures die je belemmeren tijdens het sporten? Of pijnklachten die vermoedelijk zijn ontstaan door een rare beweging?

Grote kans dat fysiotherapie uitkomst kan bieden!

Een verwijzing van de huisarts is meestal niet nodig. Als je aanvullend bent verzekerd, vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling.

 

Behandeltraject

Tijdens een kort vraaggesprek en een uitgebreid onderzoek breng ik jouw klachten in kaart.

Vervolgens verschaf ik jou inzicht in de aard van de klachten, hoe je hier het beste mee kunt omgaan en hoe je de klachten in de toekomst zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Afhankelijk van de aard van de klachten kan ik jou behandelen door bijvoorbeeld spierspanning los te maken, dry needling toe te passen om spierknopen los te maken, medical tape aan te leggen of oefeningen te geven.

Fysiotherapeute Tamara de Leeuw


Mijn naam is Tamara de Leeuw en ik ben sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeute. Mijn ervaring heb ik opgedaan op diverse soorten werkplekken. Mijn voorkeur ligt bij de ‘eerstelijnszorg’, oftewel de praktijk waar iedereen terecht kan!

In de loop van de tijd heb ik mij gespecialiseerd in schouderklachten en het trainen van rompstabiliteit. Daarnaast kan je natuurlijk ook bij mij terecht voor andere klachten aan jouw ‘houding- en bewegingsapparaat’, zoals spierknopen of een blessure.

INTAKE en INFO!

Neem contact op om een intake te plannen of meer informatie te krijgen. Bel (06) 117 672 91 of mail:

fysio@sportflow.nl