“Mensen vragen mij of ik zoveel ben afgevallen, maar dat valt wel mee. Mijn lichaamssamenstelling is veranderd in meer spiermassa en minder vet”

Joep Hintzen Directeur Z By Joep

Even kennismaken

Wij helpen je op het gebied van training, coaching en voeding. Door onze grote theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring, weten wij als geen ander, hoe wij je kunnen helpen met het realiseren van je doelstelling(en).

Tevens zijn wij een opleidingsinstituut voor Personal Trainers. Dit leidt ertoe dat wij continu op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwe trainingsvormen, zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn.

Boek nu een gratis proefles

Mijn naam is Ivo Swanink en ik ben sinds 1998 actief binnen de fitnessbranche. In februari 2009 heb ik SportFlow Personal Training opgericht. Wij zijn een team van Personal Trainers die gespecialiseerd zijn op het gebied van training, coaching en voeding. Na een uitgebreide gratis intake waarin wij samen je doelstelling(en) bespreken en doelgerichte testen afnemen, maken wij een persoonlijk trainingsprogramma voor je. Ook voeding en herstel zijn van groot belang voor een fit en gezond lichaam en hier geven wij dan ook advies over. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, waarbij functioneel bewegen centraal staat. Je traint 1-op-1 of met zijn 2-en met je eigen Personal Trainer in een exclusieve trainingsstudio, waarbij de aandacht volledig op jou gericht is. Wij zorgen voor regelmaat, motivatie en zetten ons in om het maximale uit iedere training te halen. Boek nu een gratis proefles

Neem de stap naar een beter leven en boek nu een gratis proefles!Gratis Proefles